051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Interieurprojecten

Pia Manu, letterlijk ‘de scheppende hand’. En dat is precies wat we doen met onze interieurprojecten. Centraal staat het vuur in onze haarden en kachels maar die zijn een deel van het geheel. Onze totaalvisie omvat meer. Rust, harmonie, symbiose, daar gaat het immers om. 

 

Interieurprojecten van Pia Manu zijn realisaties op maat. Staaltjes kunst waar rust, gezelligheid, comfort en functionaliteit deel van uitmaken. Dankzij onze passie, expertise, creativiteit en luisterend oor, toveren we elke schouwwand, woonkamer, eetkamer, hal, badkamer of eender welke ruimte in uw woning om tot een kamer vol dynamiek en harmonie.

Wat is het verband tussen kachels, haarden
en binnenhuisinrichting?

Pia Manu bouwde de voorbije 40 jaar een uitstekende reputatie op. Onze passie voor vuur resulteerde in een ruim gamma aan kachels en haarden. Doorheen de jaren voelden we een groeiende behoefte bij onze klanten aan een totaalconcept. De integratie van hun kachel of haard in een (ver)nieuw(d) interieur.

pia-manu-Haardwand-met-gashaard-3

Onze interieurprojecten vallen in de smaak. Koen en Sibbe Dewaele buigen zich met veel liefde en creativiteit over elk ontwerp. Pure ambacht en stielkennis verrijken dagelijks ons familiebedrijf. We zijn dan ook trots op ons label ‘hib’ of ‘Handmade in Belgium’. Dat kunnen we enkel bereiken door goed te luisteren naar de wensen en noden van onze klanten en die vervolgens uit te voeren met de beste materialen, volledig op maat en geplaatst door onze eigen diensten. 

Elke dag opnieuw streven we naar perfectie.

Totaalrenovatie Living, keuken, hal, badkamer, tafels en kunstkeramiek

Renovatie badkamer

Schouwwand met kastenwand en radiatorbekleding

Schouwwand met Spartherm houthaard en kastenwand

Schouwwand met elektrische haard en kastenwand