051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Pellets

Voor Pia Manu staat bij de selectie van pelletkachels esthetiek en kwaliteit voorop. Wij volgen een paar modellen van merken waar we echt in geloven.  Wat we vooral willen zijn mooie modellen, met een moderne look die mooi branden. Een brander waar voldoende pellets in zitten om een rustiger vuur te bekomen én een stille kachel.  Wij houden niet van luide ventilators en warme lucht blazers.  We hebben een mooie selectie, brandend, die we u graag laten zien in onze toonzaal.

Onze voornaamste merken

Pellethaarden: Animo, Stûv, Yourfire

Wat je moet weten over pelletkachels

In onze toonzaal kunt u pellethaarden brandend aan het werk zien. Zo ziet, voelt en hoort u zelf dat een stille pelletkachel een mooi en warm vuur kan afleveren.  De animo reeks geeft een zeer rustig vlammenspel en een grote opslagcapaciteit in de kachel voor pellets.  De Stûv P10 blinkt uit omdat hij draaibaar is én personaliseerbaar! Ook in de inbouwpellethaarden hebben wij een mooi aanbod.

Voordelen van Pellets

  • Makkelijk aan te maken
  • Weinig opslagruimte nodig voor pellets
  • Mogelijkheid om te programmeren
  • Geluidsarm
Stuv-P10-pelletkachel-Harelbeke-Pottie
Onze favoriet: de Stûv P10

De integratie van een pelletkachel of haard kan perfect in een schouwwand.  Deze bepaald hoe het geheel er uit zal zien.  We houden rekening met de ruimte, uw stijl en behoefte.  Wij zorgen voor tijdloze ontwerpen die aansluiten op uw woning.  Zo komen we tot een geheel die rust en warmte uitstraalt en die de ruimte, dank zij het ontwerp, groter maakt.  Een uitdaging waar wij telkens voor gaan en in slagen.

Als ervaren interieurvormgevers staan we u graag bij het maken van uw keuze.

Enkele kachels en haarden in de kijker

Of bent u eerder op zoek naar een ...