051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Onze merken

Wij kiezen onze leveranciers van kachels en haarden zeer zorgvuldig uit. Omdat wij  enkel met eerlijke materialen werken van fabrikanten die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Uit hun gamma zoeken wij de mooiste modellen met de schoonste stook en die stellen wij graag voor in onze toonzaal.

Het is belangrijk dat wij een goed contact hebben met onze leveranciers, dat zij luisteren naar de noden van onze klanten en dat wij betrokken worden bij de ontwikkeling van nieuwe producten en vooruitstrevende technieken. Al onze leveranciers zijn mensen met een passie voor vuur, net als wij. Ze staan garant voor perfecte producten en een correcte opvolging.
Stûv

Een op en top Belgisch bedrijf, gevestigd in de Ardennen. Wij werken al meer dan 30 jaar graag samen.  Daar vinden wij mooie houthaarden, liftdeurhaarden, houtkachels, gashaarden en een knappe pelletkachel. Wij hebben zo goed als alle modellen op hout en pellets van Stûv bij ons in de toonzaal.

Harrie Leenders

Een Nederlands kachelbedrijf. Harrie en zijn vrouw kwamen ooit langs bij onze ouders met vernieuwende en moderne kachels en een grote passie voor houtkachels.  Onze ouders waren enthousiast en wij nog altijd. De zoon Bart Leenders staat nu aan het roer met net zo veel passie als zijn ouders. Een voor een designstukken, tot in de puntjes afgewerkt en een brandtechniek om bij weg te smelten. Het gamma van Harrie Leenders staat bij ons tentoon in onze showroom.

Cosyflame

Carl en zijn zoon ontwikkelden prachtige kasteelhaarden op gas. De meest realistische houtblokken, een prachtig vuur dat diepte en hoogte geeft, wij zijn fan!  Er staat daarom ook eentje te branden bij ons in de toonzaal.

Rais - Morso - Hwam

Scandinavische merken die wij al jaren volgen. Traditioneel vakmanschap en eigentijdse productiemethoden gaan hand in hand. De kachels werken met een uniek systeem die ervoor zorgt dat ze perfect werken en niet verkeerd gestookt kunnen worden. Een elektrische optie regelt zelf de luchttoevoer en stuurt een berichtje als je hout mag bijvullen. 

Spartherm

Duitse degelijkheid. Spartherm ontwikkelde grote inbouwhaarden met liftdeuren. Zij hebben een gamma kachels met dezelfde degelijkheid die zeer mooi zijn en puur in hun vorm. Spartherm heeft een selectie haarden die kunnen aangesloten worden op een warmteboiler, een mooi eco verhaal.

Dru

Gashaarden die perfect aansluiten bij de nieuwe behoeftes. Huizen worden kleiner, beter geïsoleerd en warmtebehoefte wordt beter in kaart gebracht. Dru zet in op mooie gashaarden met realistische houtblokken die zeer goed regelbaar zijn in lage temperaturen en hoge temperaturen. De blokken liggen in het vuur en branders kunnen apart bediend worden. Mooie grote haarden in alle vormen en maten. We hebben er dan ook een paar in onze showroom

Lotus

Onze favoriet om in renovaties te gebruiken. Mensen die een oude inbouwhaard hebben of een open haard kunnen zeker geholpen worden met een Lotus haard.  Door zijn beperkte inbouwdiepte en verschillende mogelijkheden in breedte en hoogte met een kader op maat is hij makkelijk te integreren. Hij brand fantastisch, een heel zacht en mooi smeulend vuurtje of een volle vlam, de Lotus kan het aan. In het gamma van Lotus ook een aantal mooie, budgetvriendelijke kachels met dezelfde toptechniek.

Concept Feuer

Bij Concept Feuer waren wij in de wolken van de Matrix. Een imposante kachel met een machtig hoog vuur en een strakke lijn. Om zijn kracht te zien moet je hem laten branden. Daarom staat hij bij ons ook aangesloten in de toonzaal. Komt dat zien!

Skantherm

Skantherm heeft een leuk concept. Zij hebben een ronde en een rechthoekige haard die je zelf kan samenstellen. Ook het doorkijkmodel biedt veel mogelijkheden.  Boven en onder het vuur kunt u zelf personaliseren in hoogte en in breedte. Uiterst strak in vorm, daarom wilden we deze ook zeker bij ons in de toonzaal. In het echt zelfs nog strakker dan op foto. 

Animo

De Animo reeks verraste ons met zijn mooie, rustige vlammenspel. Zijn stilte tijdens het branden viel in de smaak en door zijn praktisch vulluik met grote capaciteit kunt u lang en comfortabel stoken. Wij hebben hem brandend in onze toonzaal om u te laten zien en te laten horen dat een stille pellethaard met mooi vuur ook kan.

Fenixfire

Een Belgische inbouwhaard met een fijne kader, simpel en goed. Een goeie brandtechniek en beperkte inbouwdiepte, een sobere inbouwhaard die het heel goed doet.

Dik Geurts

Bij Dik Geurts werden wij verliefd op de Odin, een kachel met een pure ronde vorm.  Er werd onmiddellijk unaniem beslist, deze willen wij in onze toonzaal. De hangende kachel kan tegen de muur of in het midden van de ruimte hangen, zelfs in doorkijk.  Een tof design met een degelijke Duitse techniek.

Element4

Element4 hebben wij in ons gamma om tegemoet te komen aan de mensen die op zoek zijn naar een gezellig vuurbeeld maar geen schouwpijp hebben. Vaak wordt gekozen voor elektrische haarden in een appartement om een focuspunt te hebben in de ruimte, een plek om samen te komen rond het vuur. Zij hebben ook een aanbod van zeer ondiepe gashaarden die in bepaalde toepassingen zeer dankbaar kunnen gebruikt worden.

Hase

Hase een duits merk, maakt tijdloze kachels met een uniek design. Ze maken ook gebruik van keramiek bekleding in diverse structuren. Dat maakt van elke kachel een klein kunstwerk, waarin echte passie zit. Kortom een mooie duurzame houtkachel met een schone verbranding en een hoog rendement.

Als ervaren interieurvormgevers staan we u graag bij het maken van uw keuze.