051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Kachels en haarden

Kachels en haarden zorgen voor een vuur als centrum, als plek om rond samen te komen en te genieten van een gezellig vuur die rust en warmte brengt.

 

Kachels en haarden kunnen geïntegreerd worden in een haardwand, in harmonie met uw ruimte. U wil schone warmte, wij maken ze mooi. Bij ons kan u terecht voor een mooie selectie en een ruim aanbod aan houthaarden, gashaardenpelletkachels en elektrische haarden. Wij begeleiden u in het kiezen van de beste verbranding, de schoonste stook en het mooiste design.

Kachels en haarden: de functie van de haard en kachel is de afgelopen jaren sterk gewijzigd. Woningen zijn almaar beter geïsoleerd en ruimtes worden kleiner. Daar geven de nieuwste modellen een antwoord op. Deze geven een perfecte verbranding die zeer goed regelbaar is, ook in lage temperaturen. Daarin is advies heel belangrijk, om zo goed geïnformeerd te kiezen voor een mooi toestel met een prachtig vlammenspel en gezellige warmte. Een haard die perfect past in uw ruimte en voldoet aan uw warmte behoefte.

 

Het team van Pia Manu staat u bij met het beste advies. Met onze vakkennis en onze kennis van binnenhuisarchitectuur kunt u rekenen op een goeie begeleiding in de juiste keuze van het juiste toestel voor jullie woning.

Fuga-EL-houtkachel---Izegem

U zoekt de perfecte haard of kachel? Voor Pia Manu is dat de haard of kachel die aan uw noden en wensen voldoet én geschikt is voor uw woning.

ENKELE REALISATIES HAARDWANDEN WAAR
WE ONTZETTEND TROTS OP ZIJN:

pia-manu-Haardwand-met-houtkachel
Totaalrealisatie Izegem

Bij onze klant in Izegem werd het volledig interieur heringericht.

De keuze van natuurlijke materialen zorgen voorharmonie en balans in de...

Badkamer-Kuurne-3
Realisatie badkamer Kuurne

Bij onze klant in Kuurne gebeurde de volledige inrichting van de badkamer. Het ontwerp zorgt ervoor dat de kleine ruimte optimaal wordt benut.  ...

Project-meulebeke-3
Schouwwand met kastenwand Meulebeke

Bij onze klant in Meulebeke werd de leefruimte ingericht met schouwwand, kastenwand en radiatorbekleding

Zowel voor de schouwwand als de...

1R5A1181 corr afdruk a3
Schouwwand met houthaard Damme en tafels

Bij onze klant in Damme werd de leefruimte ingericht met schouwwand en kastenwand. De integratie gebeurde met natuurlijke materialen waarbij de...

1R5A8193 corr
Schouwwand met elektrische haard te Zwevezele

Bij onze klant in Zwevezele werd de leefruimte ingericht met schouwwand en kastenwand. De materiaalkeuze voor de schouw betreft natuursteen...

Benieuwd wat Pia Manu voor u
kan betekenen?