051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Gas

Een gashaard wordt gekozen om te genieten van vuur zonder te moeten zorgen voor een houtvoorraad. De nieuwe generatie gashaarden laten u genieten van een mooi vlammenspel met natuurgetrouwe houtblokken.

Gashaarden zijn er in verschillende uitvoeringen, zo zijn er hoekhaarden of fronthaarden en ook doorkijkhaarden die in het midden van de ruimte geïntegreerd kunnen worden.

 

Wij hebben een mooi aanbod losse kachels op gas, heel mooie pure vormen, zonder kader en met een realistisch vuur.

 

De gebruiksvriendelijkheid van een gashaard is groot. U maakt met één druk op de knop de haard aan en kan hem bedienen via uw smartphone. Om nog meer van uw vuur te genieten is er het speciale glas waar geen weerspiegeling op zit en die het gevoel geeft van een open haard.

 

Wij integreren graag een gashaard, inbouw of kachel, in een mooie haardwand om zo te komen tot een mooi, harmonieus en tijdloos geheel.

Onze merken met een passie voor vuur net als wij

Gashaarden: Cosyflame, Dru, Stûv, Raïs … 

Bekijk ons gamma gashaarden

In onze toonzalen in Ingelmunster kunt u terecht voor een uitgebreid gamma aan gashaarden. Wij kunnen u verschillende modellen tonen, ook brandend, om zo tot een goeie keuze van de haard te komen die perfect aansluit bij uw smaak en behoefte. 

 

Naast het juiste toestel is de omkadering en de schouwwand heel belangrijk. Deze bepaalt hoe het geheel er uit zal zien. We houden rekening met de ruimte, uw stijl en behoefte. Wij zorgen voor tijdloze ontwerpen die aansluiten op uw woning. Zo komen we tot een geheel die rust en warmte uitstraalt en die de ruimte, dank zij het ontwerp, groter maakt. Een uitdaging waar wij telkens voor gaan en in slagen.

Voordelen van Gas

  • Mooi en groot vlammenspel
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Ondiep om in te bouwen in een schouwwand
  • Zeer realistisch vuur dank zij de natuurgetrouwe houtblokken.
Gashaard-koolskamp
Uw gashaard

We zoeken graag met u naar de perfecte gashaard die voldoet aan uw noden en in uw woning past. Daarom begeleiden we u met veel plezier in deze keuze. Een gashaard in een haardwand inpassen? Onze ervaren interieurontwerpers staan klaar met het beste advies dankzij hun jarenlange ervaring en vakkennis.

Als ervaren interieurvormgevers ondersteunen we u graag bij het maken van uw keuze.

Enkele kachels en haarden in de kijker

Of bent u eerder op zoek naar een ...