051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Opendeurdagen 9 - 10 - 11 oktober 2020

051 30 12 37 info@piamanu.be  contact

Download onze brochure

Download onze brochure

Over pia manu

Pia Manu betekent ‘met scheppende hand’, een belofte die ons familiebedrijf al vijf decennia in ere houdt.  Pia Manu creëert een mooi geheel om je woning gezellig te maken.  Onze focus ligt op een balans tussen vorm, functie en kunst. De dynamiek van het vuur, milieuvriendelijk en warm, ruwe en gladde materialen, texturen en subtiele kleurcombinaties, zijn de weg naar een comfortabele, functionele en warme woning.

1R5A3142 corr kl beste versie

Ons familiebedrijf werd opgericht in de jaren 70 en nog altijd hebben wij een passie voor vuur.  Wij begeleiden uw project van a tot z en geven advies op maat van uw behoeften en die van uw woning.  Van prachtige inbouwhaarden, tot gebruiksvriendelijke gashaarden en designkachels.  Van tafel tot kast, wand en kunstwerk: wij gaan altijd op zoek naar schoonheid en harmonie. Het ideale interieur heeft een opstelling die er mooi uitziet en de ruimte in zijn geheel een meerwaarde geeft.  Een living, hal, badkamer, keuken, tafel, kunstwerk: Wij nemen u mee in onze boeiende wereld van creativiteit en ervaring.

Handemade-in-belgium-HIB-Ingelmunster-Sibbe-en-Koen

Handmade in Belgium

Pia Manu werd bekroond met het handmade in Belgium Label, als 1e in onze streek.  Deze erkenning valt de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten te beurt.  Wij zijn er trots op!